about img 1

KAMERA SİSTEMLERİ

İlk Ip kamera Alexis Comunication tarafından 1996 yılında üretilmiştir. Gömülü Linux işletim sistemine bağlı olarak çalışmakta olan bu kamera diğer sistemleri de (http protokolü ve RTSP protokolü) desteklemektedir. İp kamera sistemi için linux sistemiyle çalışması bir üst güvenlik için iyidir. Ip kamera sistemi ethernet portu ile cat 6 kablo alt yapısıyla oluşturulmuştur.
POE Power Over Ethernet teknolojisi ile elektrik iletimi de mükemmeldir. Hatta Poe özelliği ile elektrik kablosuna gerek dahi kalmamaktadır. Çünkü veri kablosu aracılığı ile hem elektrik hem de verilerinizi iletebiliyorsunuz. Bundan dolayı büyük ağ sistemlerine gerek kalmadan uzaktan izleme sistemi ile kameralarınızı kontrol edebilirsiniz. Hatta elektrik gitse bile koyacağınız bir güç kaynağı sayesinde tüm kameralar çalışmaya ve kaydetme işlemine devam edebilir.
Analog kameralar NTSC/PAL sistemi ile sınırlı olduğundan dolayı çözünürlük 4cıf de yaklaşık olarak 0,4 MP elde edilebilir. Bunlara ek olarak AHD kamera sistemi 720p, 1080p görüntü kalitesin elde edilebilen bir teknolojidir. Video sinyallerini kablo aracılığı ile aktarmaktadır.

ALARM SİSTEMLERİ

Hırsız Alarmı
Çelik Kapı, ev ve iş yerinizin tırmanılamayacağını sandığınız bir yükseklikte bulunması, oluşacak tatsız bir girişimi önlemenize yardımcı olmaz. Üstelik bir anda burun buruna geldiğiniz hırsızın, can güvenliğiniz için de açık tehdit oluşturduğunu kabul etmeliyiz. Bu sebeple hırsız alarm sistemleri güvenliğiniz açısından çok önemlidir.
Yangın Alarmı
Daha nasıl ve neden olduğunu anlamadan, kısa sürede kontrolden çıkan bir yangınla hem hayatınızı hem de sahip olduğunuz maddi ve manevi varlıklarınızı kaybetme riski, göz ardı edilemeyecek kadar ciddi bir tehdittir. Hassas Dedektörler Yangın Tehdidine Karşı Hayat Kurtarıyor
Gaz Kaçağı Alarmı
Gaz Kaçağı Alarm Sistemi sayesinde doğal gaz sızıntılarının neden olduğu; baş ağrısı, mide bulantısı gibi sinsi belirtiler sonrasında fark edilmediği takdirde can kaybına neden olan zehirlenme riskinden kendinizi ve sevdiklerini koruyabilirsiniz.
Su Baskını Alarmı
Damla Damla Gelen Su Baskını Kabusunda İşinizi Şansa Bırakmayın
Tıbbi Alarm
Panik Alarmı
Maruz kaldığınız ya da kalacağınızı düşündüğünüz şiddet eylemi girişimi, gasp, hırsızlık, alan ihlali, tehdit, zorlama gibi durumlarda devreye sokmanız halinde kolluk kuvvetlerini evinize yönlendirerek güvenliğinizi sağlar.

about img 2
about img 1

YÜZ TANIMA

Yüz tanıma sistemi yüz ve model çıkarma algoritmasına sahip olan gelişmiş optik teknoloji ile güvenli geçiş sistemi sağlanmaktadır. Çıkardığı yüz modeli algoritması ile birleştirmeler yaparak üç boyutlu çizimler oluşturabilir. Kurulan sistemler sayesinde birleştirme, eşleştirme ve karşılaştırma işlemleri yapabilirsiniz. Bu sistemde yanlış sonuç çıkarma özelliği daha azdır. Yüz tanıma sistemleri genellikle personel devam kontrollerinde kullanılmaktadır.
Yüz tanıma sistemi zaman kontrolü ve güvenliğin sağlanmansında etkilidir. Kişilerin birbirlerinin yerine işlem yapmasını engelleyerek ve cihaza fiziksel bir temas olmaması yüz tanıma geçiş sisteminin en büyük avantajlarındandır.

PARMAK İZİ OKUYUCU

Parmak izi okuma sistemi; personel takip, parmak izi ile geçiş, yemekhane ve üye takip sistemleri başta olmak üzere birçok kategoride kullanılmakta olup en yaygın kullanım alanı personel parmak izi okuma sistemleridir. Peki, personel parmak izi okuma sistemi nasıl çalışır? Personellerin giriş ve çıkış yaptığı bir duvara yahut turnike sistemi üzerine parmak izi okuma cihazı monte edilir. Personellerin parmak izleri parmak izi okuyucuya tanıtılır.
Personeller daha sonradan tanıtılmış parmak izlerini okuttuklarında parmak izi okuma cihazı, okutulan parmak izlerini hafızasına alır ve istenildiği zaman parmak izi okuma sistemi programına gönderir. Parmak izi okuma sistemi yazılımında hangi personelin saat kaçta girdiği kaçta çıktığı erken çıkan yahut geç kalanların kim olduğu görülebildiği gibi sistem maaşları da hazırlayarak çalışan işçi ve personellere ay sonundaki net ödenecek maaşı hesaplar.

about img 2
about img 1

KARTLI GEÇİŞ SİSTEMİ

Kartlı Geçiş Sistemleri ile, can, mal ve bilginin korunması amaçlanmaktadır. Personel Devam Takip Sistemi ile entegre imkanı bulunmaktadır.
Güvenlik amaçlı Kartlı Geçiş Sistemleri, Kim?, Nerede?, Ne zaman? sorularına cevap verir. Kullanıcıların o sorular temelinde yetkilerinin tanımlanmasını sağlar, geriye dönük raporlama imkanı verir. Personel Devam Takip Kontrol Sistemleri ise, işletme içinde belirlenmiş kontrol noktalarındaki geçiş hareketlerini, yasal mevzuatlara, vardiya saatlerine ve işletmenin özel koşullarına göre anlamlı hale getirerek, her personelin o ay içindeki çalışma saatini tespit eder, bordroya esas teşkil eden puantaj bilgisini oluşturur.

BARİYER

Kartlı geçiş sistemleri, günümüzde genellikle personelleri takip etmek için kullanılmakta olan sistemlerdir. Bu sistemlerin kullanım alanları oldukça geniştir. Kamu kurum ve kuruluşları, askeri alanlar, belediyeler, plazalar, okullar gibi pek çok farklı alanda kullanılabilir. Kartlı geçiş sistemi bariyer, turnike ve kapılara tetik vermek için de tercih edilebilmektedir. Kapılara kartlı geçiş sistemleri ile tetik vermek için kapılarda kilitlerin kullanılması gerekmektedir. Kullanılacak olan kilitler elektronik kilitler, elektrikli kilitler ve manyetik kilitler olabilmektedir. Bu kilitlerden hangisinin kullanılacağı tamamen sizin kapı yapınıza göre değişiklik göstermektedir. Kapı yapınızın ahşap, demir, metal, cam vb. olması hiç önemli değildir. İdeal bir kilit bulabilmek daima mümkündür. Kartlı geçiş sistemi bariyerlere tetik vermek için ise bariyerler üzerinde ya da bariyerlerin bulunduğu alanlardaki duvarlarda kullanılabilmektedir. Kartlı geçiş sistemleri ile turnikelere tetik vermek için ise kartlı cihazların turnikeler üzerine monte edilmesi gerekmektedir. Turnikeler üzerine konulan cihazlar, eğer geçiş izni yer alıyorsa turnike kolunun açılmasına imkân tanıyacaktır.

about img 2